Showroom Gouda
Groen van Prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@sleepsolutions.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10:00 tot 17:00 uur.
Bij voorkeur op afspraak

WebwinkelKeur Webwinkel KeurmerkLogo iDeal, veilig, snel en online betalen via uw eigen bank met iDeal bij SleepSolutions.

U bevindt zich op de pagina: SleepSolutions

Brinkhaus kwaliteits dekbedden. Brinkhaus Dekbedden logo

Brinkhaus is een Duits bedrijf dat is opgericht in 1847 en staat sinds die tijd reeds bekend om de hoogwaardige kwaliteit van het beddengoed. Door jarenlange innovaties te combineren met traditionele productiemethodes wordt er een uniek product gecreëerd. Bij de productie tracht Brinkhaus nauwlettend met de natuur om te gaan om zo ook op een verantwoorde manier bezig te zijn. Dus of u nu kiest voor de zorgvuldig geselecteerde wol, het fijnste natuurlijke vachthaar of allergievrije textielvezels, de dekbedden zijn altijd met de grootste zorg en van de hoogwaardigste materialen vervaardigt.


Katoen CollectieBrinkhaus dekbedden cotton

Katoen is één van de oudste nuttige planten en is zeer geschikt als vulmateriaal voor dekbedden. Het heeft een groot vochtopnemend vermogen en slaat dit vocht niet op, maar geeft het direct af aan de omgevingslucht. Het resultaat is een aangenaam en droog slaapklimaat. Bovendien is katoen gemakkelijk te wassen (tot 95 graden) en geschikt voor mensen met huisstofallergie.

Morpheus Cotton is verkrijgbaar in:

- Zomer-Dekbed "COTTON"

Nu al vanaf € 69,00-

Natuurzijde CollectieBrinkhaus dekbed Fresh Mandarin

Edele zijde is altijd al omgeven geweest door een bijzonder aura. Wilde zijde, ook wel Tussah-zijde genoemd, komt uit China en wordt gewonnen uit de cocons van de zijderups. Wilde zijde werkt verkoelend en dus aangenaam op de huid. Lichte vulgewichten worden vooral gebruikt voor de zomerdekbedden.

Verkrijgbaar in:

- Natuurzijde-Dekbed "FRESH MANDARIN"

Nu al vanaf: € 89,00-


Zuiver Scheerwol CollectieBrinkhaus dekbed Exquisit

Zuiver scheerwol geldt als een van de oudste natuurhaarsoorten die worden gebruikt. De wol kan tot 30% van het eigen gewicht aan vocht opnemen zonder klam aan te voelen. Tevens kan deze wol dit vocht weer snel afgeven aan de buitenlucht. Zo ontstaat een aangenaam warm slaapklimaat in elk jaargetijde.

Verkrijgbaar in:


- Vierjaargetijden-Dekbed "EXQUISIT"

Nu al vanaf: € 149,00-


100% Kameelhaar CollectieBrinkhaus dekbed Sahara

Voor de hoogwaardige dekbedden gebruikt Brinkhaus uitsluitend het lichte borstdonshaar van jonge kamelen uit het Oost-Aziatische gebied. De dieren worden niet geschoren maar, de uitgevallen haren worden in moeizame handarbeid verzameld. Kameeldonshaar is extreem zacht en soepel. Dankzij de kleine krullen is een groot vulvolume mogelijk met toch een gering gewicht.

Verkrijgbaar in:

- Vierjaargetijden-Dekbed "SAHARA" 

Nu al vanaf: € 145,00- 

 

100% Kasjmier CollectieBrinkhaus dekbed Sahara

Voor de hoogwaardige dekbedden gebruikt Brinkhaus uitsluitend echte Kasjmier. Deze NEPAL dekbedden van brinkhaus behoren echt in het hoge segment van de kwaliteitsdekbedden en bieden een zeer goed comfort. Door de stiksels valt het dekbed ook erg soepel om u heen waardoor de warmte goed behouden wordt en het soepel aanvoelt. 

Verkrijgbaar in:

- Vierjaargetijden-Dekbed "NEPAL" 

Nu al vanaf: € 299,00- 


Brinkhaus dekbed Sahara100% Ganzedons Collectie

In de Donze dekbedden van brinkhaus wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige nieuwe witte Siberische ganzedons. De vulling in het dekbed wordt netjes op zijn plek gehouden door de luxe cassette stiksels en hierdoor valt het dekbed ook soepl om u heen. Deze dekbedden bieden een uitstekend comfort.

Verkrijgbaar in:

- Ganzedons-Dekbed "Chalet" 

Nu al vanaf: € 299,00-